Information om din order & leverans

Beställning av prenumerationer sker direkt på vår webbplats. Du kan vid beställning välja att köpa prenumerationen till dig själv, eller att ge bort den som present. Så fort vi fått din beställning kontaktar vi förlaget som startar prenumerationen.

Du betalar ingenting i samband med din beställning, istället kommer du att få en faktura med inbetalningskort skickad till dig direkt från förlaget. Normalt tar det två-tre veckor innan du får fakturan med posten. Uppstår frågor kring fakturan kontaktar du förlaget direkt. Deras kontaktuppgifter står på fakturan samt i orderbekräftelsen som skickas till dig med e-post direkt efter din beställning.

När prenumerationen är igång skickas tidningarna med posten direkt till din brevlåda. Ta kontakt med förlaget om du önskar information om utgivningsdatum, om ett nummer av din tidning inte dyker upp eller om din levererade tidning är skadad. Det är också förlaget som kan hjälpa dig om du behöver adressändra, eller om du vill undersöka möjligheten att pausa din prenumeration under t.ex. en semesterperiod.

Vi ber dig också att observera - Beställningar av prenumerationer på Tidningar.nu är att betrakta som ett bindande avtal. Vid beställningar lagras din ip-adress och alla falska beställningar eller försök till bedrägeri kommer att polisanmälas.

Har du ytterligare frågor kring beställning, prenumerationer eller våra tjänster är du välkommen att kontakta oss för mer information.